Funerare Corona - servicii funerare Alba și Hunedoara

Servicii funerare Alba și Hunedoara – costuri mici și sprijin pentru familie

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este un moment dificil și emoționant pentru oricine, iar procesul de organizare a unei înmormântări poate aduce, într-un termen foarte scurt, un stres suplimentar și o povară financiară. În județele Alba și Hunedoara, familiile care se confruntă cu această situație pot apela Non-stop la Corona pentru servicii funerare accesibile pentru oricine, din toate punctele de vedere.

Servicii funerare și pompe funebre

Funerare Corona este o firmă de servicii funerare și pompe funebre din Alba Iulia, care deservește comunitatea de peste 20 ani. Misiunea noastră este de a oferi servicii funerare de înaltă calitate la un preț accesibil, cu o echipă de profesioniști în tot ceea ce înseamnă serviciul de înmormântări, monumente funerare, transport internațional, catering sau produse funerare, îngrijirea corpului celui decedat – tanatopraxia, dedicați să ajute familiile să treacă prin acest moment dificil.

Preț stabilit de familie

Unul dintre avantajele unice de a alege Corona pentru servicii funerare este că prețul este stabilit de către familie. Acest lucru înseamnă că familiile pot alege un serviciu funerar care să se încadreze în bugetul lor, fără a trebui să se îngrijoreze de costuri sau taxe ascunse. Acest lucru face ca procesul de înmormântare să fie mai puțin stresant, deoarece familiile se pot concentra pe doliu și pe comemorarea persoanei dragi, mai degrabă decât să se îngrijoreze de costuri.

Fără bani în avans

Un alt beneficiu al alegerii serviciilor noastre funerare este că nu este nevoie de bani în avans. Înțelegem profund că este posibil ca familiile să nu dispună de fonduri pentru a plăti în avans pentru o înmormântare, așa că le permitem familiilor să plătească serviciile după ce înmormântarea a avut loc. Acest lucru înlătură presiunea financiară de pe umerii celor îndoliați, într-un moment atât de dificil, și le permite să se concentreze pe aranjamentele funerare.

Ajutor de deces cu decontare directă cu casa de pensii

Pentru persoanele eligibile, Funerare Corona oferă, de asemenea, opțiunea de decontare direct cu Casa de pensii, familia nefiind nevoită să facă niciun drum suplimentar pentru a rezolva ceva. Acest lucru înseamnă că o parte sau totalul costurilor funerare pot fi acoperite de ajutorul de înmormântare de la Casa de pensii, ceea ce reduce semnificativ povara financiară a familiei. Pentru a ușura procesul de decontare directă cu Casa de pensii, familia trebuie doar să ne furnizeze documentația necesară, iar Funerare Corona se va ocupa de întregul proces.

Diferența este returnată familiei

Ceea ce este foarte important este că diferența dintre costurile funerare și ajutorul de stat pentru înmormântare este returnată familiei. Acest lucru garantează că familia nu plătește mai mult decât este necesar.

Servicii funerare accesibile tuturor

În concluzie, familiile care se confruntă cu pierderea unei persoane dragi pot apela cu încredere, Non-stop, la Funerare Corona pentru atât pentru servicii funerare în Alba și Hunedoara accesibile tuturor, cât și pentru alte servicii de suport, transprot, monumente funerare și catering/florărie. Angajamentul nostru este de a oferi servicii funerare de înaltă calitate la un preț accesibil, combinat cu opțiuni flexibile de plată și cu ajutorul de deces de la Casa de pensii, ne fac să fim o alegere de încredere pentru familiile care trec prin aceste momente dificile.

Copyright © 2024 - Prometeu S.R.L.
Servicii funerare
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram