Ce să fac în cazul unui deces? Pași de urmat

 • Cum anunț decesul?

  Anunțați decesul la numărul de telefon 0788 412 980 NON STOP, menționând adresa unde a avut loc decesul.

  0788 412 980
 • Ce detalii trebuie să dau?

  Oferiți detalii despre decedat și împrejurările în care s-a produs decesul și alte aspecte necesare preluării (nr de kg, etaj, afecțiuni).

 • Ce trebuie să pregătesc?

  Pregătiți hainele pentru persoana decedată pentru a le înmâna echipei care va prelua persoana decedată.

 • Cum anunț medicul de familie?

  Anunțați medicul de familie la care este înscrisă persoana decedată menționând că persoana decedată va fi preluată de firma Corona. Dacă decesul se produce la o oră târzie anunțarea medicului poate fi făcută a doua zi la prima oră.

  Listă medici familie
 • Cum pregătesc înmormântarea?

  Familia se poate deplasa la unul din sediile firmei noastre pentru completarea formularului de comanda și stabilirea pașilor necesari protocolului funerar. La sediul Corona Alba Iulia, Sebeș, Cugir sau Orăștie, CONSILIERUL DE PROTOCOL FUNERAR vă va ajuta în stabilirea și rezolvarea pașilor necesari pentru înmormântare, trecând toate produsele și serviciile pe un formular de comanda, pus oricând la dispoziția dumneavoastră.

 • Cum pregătesc actele de deces?

  Consilierul de protocol va întocmi toate formalitățile legale necesare și vă va îndruma în orice problemă, inclusiv va întocmi pentru dumneavoastră dosarul pentru obținerea ajutorului de înmormântare.

Copyright © 2024 - Prometeu S.R.L.
Servicii funerare
envelopephone-handsetphonemap-markermagnifiercrosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram